Kan ik mijn bestelling annuleren? 

Binnen vier uur na ontvangst van de orderbevestiging kun je een e-mail sturen naar info@qualityraamdecoratie.nl om je bestelling bij de fabriek te annuleren.

Heb ik herroepingsrecht?

Voor veel van onze producten geldt dat ze specifiek op maat worden gemaakt volgens jouw millimeter- of centimeterspecificaties. Deze op maat gemaakte producten vallen niet onder het herroepingsrecht en kunnen daarom niet worden geretourneerd. Voor alle andere producten kun je echter een beroep doen op het herroepingsrecht zoals hieronder beschreven.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde, anders dan de vervoerder, het product fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je ons op de hoogte te stellen van je beslissing om de overeenkomst te herroepen via een duidelijke verklaring, bijvoorbeeld per e-mail of per post. Het gebruik van het standaard herroepingsformulier is optioneel. Het is voldoende om je mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn verstrijkt.

Wat zijn de gevolgen van herroeping?

Indien je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (exclusief leveringskosten). Binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing om de overeenkomst te herroepen. Wij zullen de terugbetaling uitvoeren via hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. In geen geval brengen wij kosten in rekening voor de terugbetaling. We kunnen wachten met de terugbetaling totdat we de goederen hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden. Afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Je dient de goederen direct of in ieder geval binnen 14 dagen na de dag waarop je ons op de hoogte hebt gesteld van de herroeping van de overeenkomst, aan ons terug te sturen. Je wordt geacht op tijd te zijn als je de goederen retourneert voordat de termijn van 14 dagen verstrijkt. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor jouw rekening. Ons retouradres is Bovenlandsestraat 72, 1441NT te Purmerend, Nederland. Je bent alleen aansprakelijk voor eventuele waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, anders dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen vast te stellen.

 

Zie ook onze Algemene voorwaarden en meetinstructies.